Elazığ’da "Barış Pınarı Harekatı" ile ilgili propaganda yapan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da "Barış Pınarı Harekatı" ile ilgili propaganda yapan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da “Barış Pınarı Harekatı” ile ilgili sosyal medyadan örgüt propagandası yaptığı belirlenip yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde , Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı “Barış Pınarı Harekatı” ile ilgili terör örgütü PYD/YPG’nin talimat ve amaçları doğrultusunda sosyal medya üzerinden propaganda yapanlara yönelik çalışma gerçekleştirdi. Polisin gerçekleştirdiği çalışmada belirlenen şüphelilerin adreslere eş zamanları operasyon yapıldı. Operasyonda Elazığ ile Kovancılar ilçesinde 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan 3 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.Mahkemeye çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ELAZIĞ/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN