En anlamlı 'çak bakalım'

En anlamlı 'çak bakalım'

İzmir depreminde 91 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayda Gezgin sağlığına kavuştu. Abisi Atakan’la birlikte Bornova Belediyespor Basketbol Takımı’nın antrenmanına katılan mucize kız oyuncuların ilgi odağı oldu.

İzmir’i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, 8 yaşındaki ağabeyi Atakan Gezgin ile birlikte Bornova Belediyespor Basketbol Takımı’nın antrenmanına katıldı.

ayda3.jpg

Formasıyla tüm takımın ilgi odağı olan Ayda, baş parmağıyla ‘iyiyim’ mesajı verdi. Baba Uğur Gezgin’in de katıldığı antrenmanda takım oyuncuları, koç Faruk Beşok ve Başkan İduğ’un imzaladığı formayı giyen Atakan, hayranı olduğu oyuncularla tek pota maç yaptı.

ayda2.jpg

Yeteneklerini sergileyen Atakan’ı dikkatle izleyen Başkan İduğ, minik Atakan’a oyuncak araba ve imzalı basketbol topu hediye etti. Başkan İduğ, takıma “Bu sene daha çok çalışıp, Atakan kardeşimiz için Süper Lig’e çıkalım” dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN