Mucize'nin adı Ayda'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Tut elimi, yanındayım

91 saat sonra enkazdan çıkarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde AFAD ekibinden Cem Erdoğan kendi adını soruyor, Ayda'dan cevap almasının ardından "Tut elimi. Yanındayım, hep yanındayım" diyor.

İzmir'deki şiddetli depremin ardından enkaz altında kalan Ayda Gezgin'in kurtaran Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cem Erdoğan'ın, enkaz altındaki konuşmalarına ait görüntüleri ortaya çıktı.

"EN ÇOK NEYİ GÖZLEDİN?"

Ayda'nın sakin bir şekilde kurtarılmayı beklediği görülen o anlarda, Cem Erdoğan'ın, "Atakan'ı (kardeşi) çıkardık. Dışarda seni bekliyor. En çok neyi özledin? Seni çok seviyoruz. Sen bir tanesin. Çok güzelsin. Korkma, biz buradayız tamam mı? Benim güzel kızım" sözleri dikkat çekiyor.  

"BENİM ELİM SENDE"

Görüntülerde Erdoğan, elini tuttuğu Ayda'ya kendisinin adını soruyor.

'Cem' cevabını alması üzerine Erdoğan, "Kurban olurum ben senin o diline. Herkes burada. Baban seni bekliyor. Tut elimi. Benim elim sende. Yanındayım, hep yanındayım." diyor.

01-009.jpg

Sağlık durumu iyi olan Ayda Gezgin'in Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN