Cansız bedenleri birbirlerini sarılmış olarak bulunan Küçükyumuk ailesine son görev

Cansız bedenleri birbirlerini sarılmış olarak bulunan Küçükyumuk ailesine son görev

Türkiye, 6.9'luk depremin vurduğu İzmir'de kaybettiği canlara ağlıyor... Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 2 gün sonra birbirlerine sarılmış olarak cansız bedenleri bulunan Küçükyumuk ailesi, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı

Ege Denizi'nde İzmir'in Sivrihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde 17 bina yıkıldı. Yıkılan binalardan biri de 7 katlı, 21 daireli Doğanlar Apartmanı oldu.

CENAZELERİ 52 SAAT SONRA ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILDI

Ekipler, yıkılan apartmanın enkazında yapılan arama kurtarma çalışmalarının ikinci gününde ekipler, 3 kişilik Küçükyumuk ailesinin cansız bedenlerine ulaştı.

depremde-yasamini-yitiren-3-kisilik-kucukyumuk-ailesi-son-yolculuklarina-ugurlandi-8108-dhaphoto6-1.jpg

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

52 saat sonra enkaz altından çıkarılan Mert Küçükyumuk, eşi Eda Küçükyumuk ve çocukları Ateş Küçükyumuk'un cenazeleri bugün memleketleri olan Aydın'ın Efeler ilçesine götürüldü. Cenazeler, Mert Küçükyumuk'un baba evine geldiğinde gözyaşları sel oldu.

depremde-yasamini-yitiren-3-kisilik-kucukyumuk-ailesi-son-yolculuklarina-ugurlandi-8108-dhaphoto3.jpg

Cenazeler, helallik alındıktan sonra öğlen Bey Camisi'ne götürüldü. Buradaki cenaze törenine, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Mert Küçükyumuk'un babası Aydın Küçükyumuk, annesi Seher Küçükyumuk, Eda Küçükyumuk'ın babası Abdurahman Savran ve annesi Seher Savran ile çok sayıda vatandaş katıldı.

depremde-yasamini-yitiren-3-kisilik-kucukyumuk-ailesi-son-yolculuklarina-ugurlandi-8108-dhaphoto1.jpg

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Cami avlusuna yan yana konulan tabutlara sarılan yakınları gözyaşı döktü. Mert Küçükyumuk'ın babası Aydın Küçükyumuk ayakta durmakta güçlük çekti. Mert Küçükyumuk'un tabutunun üstüne taraftarı olduğu Galatasaray atkısı serildi. Ardından Küçükyumuk ailesinin fertleri için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

depremde-yasamini-yitiren-3-kisilik-kucukyumuk-ailesi-son-yolculuklarina-ugurlandi-8108-dhaphoto9.jpg

Kılınan namazın ardından Mert Küçükyumuk'un cenazesi Kemer Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi. Eda Küçükyumuk ve oğlu Ateş Küçükyumuk'un cenazeleri ise toprağa verilmek üzere İzmir'in Bornova ilçesindeki Yeni Hacılarkırı Mezarlığı'na gönderildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN