Yürek yakan kare! Eşini teşhise giden hakimin zor anları

Yürek yakan kare! Eşini teşhise giden hakimin zor anları

İzmir'de 109 kişinin ölümüne neden olan 6.9'luk depremden yürek yakan kareler gelmeye devam ediyor... Enkazdan cansız bedeni çıkarılan kadının eşi olup olmadığının teşhisi için morga giden Mehmet Kaplan'ın zor anları böyle kaydedildi.

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar açıklarında 30 Ekim günü saat 14.51'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden acı haberler gelmeye devam ediyor. Son açıklamaya göre hayatını kaybedenlerin sayısı 109'a, yaralananların sayısı ise bin 36'ya yükseldi.

EŞİNİ TEŞHİSE GELDİ VE...

Bölge İdare Mahkemesi Hakimi Mehmet Kaplan ise Rıza Bey Apartmanı’ndan çıkarılan ve eşi Kadriye Kaplan’a ait olduğu tahmin edilen cenazeyi teşhis için İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Gür ile birlikte Ege Üniversitesi Hastanesi’ne gitti

idare-mahkemesi-hakimi-kaplan-esini-teshise-geldi-5179-dhaphoto4.jpg

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Morga giren Kaplan'ın cenazeyi teşhis edemediği öğrenildi. Kaplan, gözyaşlarına hakim olamadı.

idare-mahkemesi-hakimi-kaplan-esini-teshise-geldi-5179-dhaphoto2.jpg

Kadının kimliği, İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. Mehmet Kaplan’ın eşinin yanı sıra oğlu Gökdeniz Kaplan da enkaz altında bulunuyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN