Eski Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili saldırıya uğradı

Seçimlere hazırlanan eski Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili Yunanistan'ın başkenti Atina'da seçim çalışmaları sırasında yumruklu saldırıya uğradı.

Gürcistan'da 31 Ekim'de yapılacak parlamento seçimlerine hazırlık için Gürcü göçmenlerle buluşmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya giden eski Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, yumruklu saldırıya uğradı.

Sputnik'in haberine göre Mihail Saakaşvili, göçmenlerle bir araya geleceği binanın yakınında kapşonlu bir gencin saldırısına uğradı. Görüntülere göre Saakaşvili, kafasına birkaç yumruk darbesi aldı.

Olay sonucunda birkaç kişi daha yaralanırken Saakaşvili'nin saldırıya rağmen Gürcülerle buluştuğu ve planlarını anlattığı görüldü.

"BİRKAÇ MASKELİ ADAM SALDIRMAYA ÇALIŞTI"

Mtavari televizyonuna konuşan Saakaşvili, "Birkaç maskeli adam, yanımıza geldi ve saldırmaya çalıştı. Yunan özel kuvvetleri göz yaşartıcı gaz kullandı ve kalabalık içindeki birkaç kadın yaralandı" dedi.

Rakipleri Bidzina İvanişvili ve Kaha Kaladze'ye de seslenen Saakaşvili, "Yapacak başka bir şeyiniz kalmadı mı? Bunun size bir faydası olmayacak" diye ekledi.

Mayıs ayında Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in Ukrayna Reformları İcra Komitesi Başkanı olarak atadığı Saakaşvili, ağustos sonunda ülkesine döneceğini ve yeniden ülke siyasetine gireceğini açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN