Fatih Terim hastane odasından futbolculara video gönderdi

Fatih Terim hastane odasından futbolculara video gönderdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden futbolcularına video ile bir mesaj ulaştırdı.

Dört gündür tedavi gören Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, sıcak mesajlara duyarsız kalmadı. Hastane odasında bir video çekip futbolculara ulaştırdı: Merak etmeyin, ben iyiyim. Size verilen programı harfiyen uygulayın. Çok çalışın, zinde kalın. Sakın evinizden dışarıya çıkmayın.

"ÇALIŞIN ZİNDE KALIN EVDE KALIN"

Hasta yatağında çektiği video ile futbolcularına mesaj gönderen Fatih Terim'in, "Merak etmeyin, ben iyiyim. Size verilen programı harfiyen uygulayın, zinde kalın. Sakın evden çıkmayın" dediği öğrenildi.

Koronavirüs teşhisi sonrası 4 gündür tedavisine devam edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in hasta yatağında bile futbolcularını düşündüğü belirlendi… Tüm takıma whatsapp üzerinden bir video gönderen tecrübeli hocanın, "Beni değil, kendinizi düşünün" dediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN