FB: Unutmadık, Unutturmayacağız!

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından İstanbul'a hareket eden FB otobüsünün silahlı saldırıya uğramasının üzerinden tam 6 yıl geçti. Fenerbahçe, twitter hesabından yazılı ve videolu paylaşımda bulunarak, "2192 gün oldu, failleri hala bulunamadı" ifadelerine yer verdi.

2015 yılında Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup etti. Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası Rize'den havaalanına hareket eden Fenerbahçe otobüsü, Trabzon Sürmene yolunda silahlı saldırıya uğradı. Fenerbahçe Kulübü, olayın ardından 6 yıl geçmesine rağmen hala faillerinin bulunmadığına dikkat çekerek videolu paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medya hesabından #Aydınlanmayangün hashtagiyle paylaşımda bulunarak, ''Bu olay, aydınlatılamadığı sürece Türk sporunun üzerinde korkunç ve karanlık bir gölge olarak kalacaktır'' ifadelerine yer verdi.

 

fb.jpg

AYDINLANMAYAN GÜN

Karşılaşma sonrası Trabzon Havaalanı'na gitmek için yola çıkan sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüs, Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında saldırıya uğramıştı. Otobüs camı paramparça olurken, şoför ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

'SİLAHLI SALDIRI GİBİ DURUYOR'

Dönemin Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırının silahlı saldırı gibi durduğunu söyleyerek, "Şoförün kafatasında bir metal parçası olduğuna dair bulgular var. Silahlı saldırı gibi duruyor" dedi. Öte yandan yapılan saldırının pompalı tüfekle gerçekleştirildiği belirlenmişti. Olayın ardından gözaltına alınan iki kişi ise daha sonra serbest bırakılmıştı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN