Fenerbahçe, Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı

Fenerbahçe, Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı

Son dakika haberi... Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler Emre Belözoğlu yönetimindeki ikinci maçında ilk puan kaybını yaşadı.

Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin golünü 17. dakikada frikikten Enner Valencia atarken Yeni Malatyaspor'un sayısını 35. dakikada Mustafa Eskihellaç kaydetti. 

Fenerbahçe Ozan Tufan ve Valencia ile iki kez direğe takılırken Valencia'nın 67'de attığı gol de ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı. 90+4'te Pelkas net bir pozisyonda kale sahası önünde topu dışarı yolladı. 

Son deplasman maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, böylece bu sezon ilk kez art arda iki deplasman maçında puan kaybetti. 

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 63'e, Yeni Malatyaspor ise 33'e çıkardı. 

fener.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN