Fenerbahçe, Mesut Özil transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, Mesut Özil transferini resmen açıkladı

Son dakika haberi... Fenerbahçe, Mesut Özil'in transferi konusunda İngiltere'nin Arsenal Kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. 3,5 yıllık sözleşmeye imza atan yıldız futbolcu, Sarı lacivertli takımın bugün gerçekleştireceği idmana katılacak.

Fenerbahçe, Mesut Özil transferini resmen bitirdi. Kulübun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil’in Kulübümüze transferi konusunda Arsenal Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Sarı lacivertliler Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Fenerbahçemiz, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil’i resmen kadrosuna kattı. Arsenal’dan bonservissiz şekilde kulübümüze transfer olan Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçemiz için mücadele edecek. Kendisine sarı-lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz. Hoş geldin Mesut!

MESUT ÖZİL HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Mesut Özil, kariyerine de Gelsenkirchen futbol takımının altyapısında başladı. Daha sonra bıradan Schalke 04'ün altyapısına transfer olan yıldız futbolcu; Rot Weiss, RW Essen ve Schalke 04'ün genç takımlarında oynadıktan sonra 2006 yılında Schalke 04'ün A takımına yükseldi.

2 yıl burada top koşturan Mesut Özil, ardından 2008 yılında Werder Bremen'e transfer oldu. 2010 yılında ise kariyerinin zirvesine ulaştığı Real Madrid ile anlaşan yıldız futbolcu burada ortaya koyduğu performansla birçok takımın ilgisini çekti.

3 yıllık Real Madrid macerasının ardından 2013'te Arsenal'a transfer olan Mesut Özil, 2020-21 sezonu başında teknik direktör Mikel Arteta tarafından, oyun planına uymadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN