Fenerbahçe: Mesut Özil, İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe: Mesut Özil, İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe, Mesut Özil'in transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdikten kısa süre sonra oyuncu ile eşinin uçağa bindiği anlara ait fotoğrafları paylaştı.

Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil ile transfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-lacivertliler, bu gece İstanbul'da olacak Türk asıllı Alman futbolcuyla transfer görüşmelerine başlandığını da KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

mesut.jpg

"ÖZİL İSTANBUL'A GELİYOR"

Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabından Özil ile eşinin uçağa binme anına ilişkin fotoğraflar paylaşılarak şu ifadeler kullanıldı:  

Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil’i İstanbul'a getiriyor. 

                                          

 

                                             IHAAW233755-SPO/17-01-2021 
 
FIFA'DAN ÖZİL PAYLAŞIMI 

Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i İstanbul'a getirmesi, dünya basınında büyük yankı uyandırırken, FIFA da bu gelişmeyi sayfasına taşıdı.

Sarı-lacivertli kulübün, Mesut'un uçağa binerken çektirdiği fotoğraf ile yaptığı; "Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil’i İstanbul'a getiriyor" bilgilendirmesini, FIFA da sosyal medya hesabında yer verdi. 13 milyon takipçili FIFA'nın bu gönderisine sporseverler büyük ilgi gösterdi. 

                                          

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN