Fenerbahçe Şener Özbayraklı'yı İstanbul'a getirdi

Fenerbahçe Şener Özbayraklı'yı İstanbul'a getirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe transfer çalışmalarına hızlı başladı. Bursaspor'un başarılı futbolcusu Şener Özbayraklı'yı İstanbul'a getirdi. Genç yıldızın imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe, Bursaspor'un başarılı sağ beki Şener Özbayraklı'yı İstanbul'a getirdi. Sarı lacivertlilerin akşam saatlerinde Şener'le protokol imzalaması bekleniyor.

Sporx'in haberine göre, sarı lacivertliler dün Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan kupa finali sonrasında ellerini çabuk tutuyor. Başarılı sağ bek sabah saatlerinde İstanbul'a gelirken akşam saatlerinde de Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya gelerek protokol imzalaması bekleniyor.

15-06/04/29738519.jpg25 yaşında ve 1.81 metre boyundaki Şener Özbayraklı bu sezon 42 resmi maçta forma giyerken 6 asist yaptı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Sarı lacivertlilerinin Bursaspor'dan transfer etmeyi planladığı bir diğer isim Fernandao ile de sona yaklaştığı iki isimle resmi imzaların atıldıktan sonra 9 Haziran'da açıklamanın yapılacağı öğrenildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN