Fenerbahçeli Ozan Tufan kariyer rekoru kırdı!

Fenerbahçeli Ozan Tufan kariyer rekoru kırdı!

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan, Medipol Başakşehir maçındaki performansıyla göz doldurdu. Mücadeleyi 2-1 galip tamamlayan sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu Ozan Tufan 2 asistle farkını konuşturdu. Tufan, böylece 2020-2021 sezonunda yaptığı 9 asist ile Süper Lig kariyerindeki rekorunu kırdı.

Fenerbahçe ve A Milli Takımı'nın önemli oyuncularından Ozan Tufan, Sarı kanaryalıların 2-1 kazandığı Medipol Başakşehir maçında yüksek performans göstererek yaptığı 2 asistle farkını ortaya koydu. Tufan,  2020-2021 Süper Lig'deki kariyerinde toplamda yaptığı 9 asistle en fazla asist yaptığı sezona ulaştı.

KARİYER REKORUNU KIRDI

Sezonun başarılı ismi Ozan Tufan, Szalai ve Pelkas'a yaptığı servisler sonrası asist sayısını 9'a çıkararak, Süper Lig kariyerinde en fazla asist yaptığı sezon ulaştı. Ozan Tufan, Süper Lig'deki 9 asistinin yanında attığı 5 golle takımına katkı sağladı.

Fenerbahçe kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu, İngiltere ve Rusya ekiplerinin radarında bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN