Fiat Fiorino fiyat listesi yayınlandı | İşte 2020 modelinin kampanyalı satış fiyatı

Fiat Fiorino fiyat listesi yayınlandı | İşte 2020 modelinin kampanyalı satış fiyatı

Fiat Doblo aralık ayına özel cazip fiyat avantajlarıyla müşterilerini bekliyor. Easy, Lounge ve Lounge (7 koltuklu) modelleriyle fiyat listesini güncelleyen Fiat Doblo, 201 bin 900 TL’den başlayan fiya

Fiat Fiorino, tasarımı şık, kıvrak ve hızıyla hem ticari olarak kullanılıyor hem de binek araç statüsünde değerlendiriliyor. Aralık ayına özel kampanyalı fiyatları 164 bin 900 TL'den başlayan Fiat Fiorino, showroomlarda alıcılarını bekliyor.

Pop ve Premiro modelleri ile çeşit çeşit renk seçenekleriyle tercih sebebi hâline gelen 2020 model Fiat Fiorinaların satış fiyatları, sınıfında yer alan rakip otomobillere göre daha cazip olarak göze çarpıyor. Hızıyla da binek otomobil havası veren Fiat Fiorinolar, aralık ayı kampanyalı fiyatlarıyla da sürücülerin ilgi odağı oluyor.

2020 FİAT FİORİNO FİYATLARI BELLİ OLDU

Fiorino Panorama Pop 1.3 M.Jet 95HP Pop Manuel Dizel aracının tavsiye edilen fiyatı 169 bin 900 Türk lirası iken, kampanyalı satış fiyatının ise 164 bin 900 Türk lirası olduğu açıklandı.

fiat-fiorino-fiyat-listesi-yayinlandi-iste-2020-modelinin-kampanyali-satis-fiyati.jpg

Metalik renk tercih edenler ise bin 500 TL daha fazla ödemesi gerekecek.

Fiorino Panorama Premio 1.3 M.Jet 95HP Premio Manuel Dizel aracının satış fiyatı ise 184 bin 900 Türk lirası… Ancak kampanyalı satış fiyatının ise 179 bin 900 Türk lirası olduğu belirtildi.

fiat-fiorino-fiyat-listesi-yayinlandi-iste-2020-modelinin-kampanyali-satis-fiyatiiiii.jpg


Aynı araç için metalik renk tercih eden sürücüler yine bin 500 Türk lirası daha ödeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN