Floyd, İvana Sert'e stilini gösterdi

Floyd, İvana Sert'e stilini gösterdi

Amerikalı Ünlü Boksör Floyd Mayweather İvana Sert'le boks maçı yaptı. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine damga vuran Floyd İvana boks maçı sosyal medyada da çok konuşuldu.

Dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında yer alan Amerikalı boksör Floyd Mayweather, İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine katıldı. Jüri koltuğunda yarışmacıların kıyafetlerini yorumlayıp puan veren Floyd, İvana Sert'le boks maçı yaptı.

İki gün önce İstanbul'a gelen Floyd, daha önce Instagram hesabından yatağında 1 milyon dolar ile fotoğrafını paylaşmıştı. Floyd insanlara yeni bir yaşam tarzı aşılamak istediğini de belirtmişti.
ABD’li milyoner boksör Floyd Mayweather, İstanbul’da felekten bir gece çalarken, gündüz saatlerinde bir AVM’de H.A adlı şahsın tabanca göstererek tehdit ettiği basına sızdı.

Floyd'a silahlı tehdit
ABD’li milyoner boksör Floyd Mayweather, İstanbul’da felekten bir gece çaldı. Önceki gece katıldığı R&B partisinde 100 şişe şampanya açtıran Mayweather’ı, gündüz saatlerinde bir AVM’de H.A adlı şahsın tabanca göstererek tehdit ettiği ortaya çıktı. Ataşehir’de yakalanan şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Habertürk'ün haberine göre ‘Para’ lakabıyla tanınan ve 2015’te dünyanın en çok kazanan sporcusu unvanını elde eden boksör Floyd Mayweather, yalnızca geçen sene 300 milyon dolar gelir elde etti. Bu yıl Manny Pacquiao ile yaptığı ve ‘yüzyılın boks maçı’ olarak tanımlanan müsabakayı da kazanarak Dünya Boks Konseyi (WBC), Dünya Boks Organizasyonu (WBO) ve Dünya Boks Birliği (WBA) kemerlerinin hepsinin birden aynı anda sahibi olan Mayweather, yalnızca bu maçtan 180 milyon dolar kazandı.

Floyd'un kariyeri
Floyd Mayweather, Jr. (doğum ismi Floyd Joy Sinclair; 24 Şubat 1977), Profesyonel boksta, WBA'da Valter sıklet, Süper Valter Sıklet, WBC'de Velter Sıklet, Süper Velter Sıklet ve WBO'da Velter Sıklette kemer sahibi Amerikalı boksör.

Halen profesyonel olarak yenilgisiz ve beş dünya şampiyonu, on dünya şampiyonluğu ve dört farklı ağırlık sınıfında şampiyonluğu bulunuyor. Mayweather, iki kez Halka dergisinin (1998 ve 2007 yılında ödül kazandı) Yılın Dövüşçüsü; 2007 yılında Amerika Boks Yazarları Derneği'nin (BWAA) Yılın Dövüşçüsü ödülünü ve 2007, 2008, 2010, 2012, 2013, ve 2014 yıllarında En İyi Dövüşçü ESPY Ödülünü kazandı.

Mayweather, WBC, WBA WBC Süper ve WBA, ve yarı orta sıklet şampiyonu oldu. Ayrıca, Sports Illustrated, ESPN, BoxRec, Fox Sports, Yahoo! Sports dahil olmak üzere birçok spor haberleri ve boks web siteleri tarafından dünyanın en iyi boksörü olarak değerlendirildi.. Mayweather, 2012 ve 2013'te Forbes ve Sports Illustrated tarafından ve 2014 yılında yine Forbes listesinde çok kazanan 50 sporcu ve dünyanın en yüksek ücretli sporcu olarak gösterilmiştir. Floyd Mayweather, Jr., WBO yarı orta sıklet şampiyonu ve şu anda The Ring pound-for-pound listesinde birinci sırada bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN