Düsseldorf: Kenan Karaman koronavirüse yakalandı

Düsseldorf: Kenan Karaman koronavirüse yakalandı

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Karaman'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Dünya Kupası maçları sonrası koronavirüse yakalanan futbolculara bir yenisi eklendi. A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası G serisi elemelerinde oynadığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarının kadrosunda yer almasının ardından Almanya'ya dönüş yapan golcü Kenan Karaman yeni tip koronavirüs (Kovid-19)'e yakalandı.

Fortuna Düsseldorf'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, milli futbolcunun dün Leverkusen'de yapılan PCR testi sonucunun pozitif çıktığını ve ev karantinasına başladığını bildirdi. Bu sabah Fortuna Düsseldorf'un antrenmanına katılamayan deneyimli oyuncu, pazar günü ligde oynanacak Darmstadt 98 maçında da yer alamayacak.

 

 

''MİLLİ TAKIM FUTBOLCULARI RİSK ALTINDA''

Fortuna Düseldorf yöneticisi Klaus Allofs konuyla ilgili açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi:

"Kenan Karaman'ın virüsü hafif geçirmesini umuyoruz, kendisine sağlık diliyoruz. Kenan Karaman'ın bu durumu bir kez daha gösterdi ki, milli takımlara gönderilen futbolcular böyle bir büyük riziko ile karşı karşıya olabiliyor. Kenan Karaman, bizim birkaç maçımızda eksik olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN