İşte haftanın en çok izlenen filmleri...

İşte haftanın en çok izlenen filmleri...

Netflix, uygulamasında barındırdığı filmlerle izleyiciyi çekmeye devam ediyor. Netflix izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 film listesini yayınladı. İşte haftanın en çok izlenen filmleri...

Şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını anlatan ve geçen hafta platforma eklenen Barış Akarsu: Merhaba filmi listede zirveye ulaştı.

İkinci sırada ise Sinema'da yayımlandığında konusuyla büyük etki yaratan Kurak Günler filmi oldu. Filmin içeriğinde ise Yanıklar isminde bir kasaba, uzun zamandır su sıkıntısı çekmektedir. Bunun sonucunda oluşan derin obruklar, halkın endişeye kapılmasına sebep olur. Görevli olan Savcı bu olayı araştırmak istese de bilinmeyen bir sebepten dolayı, ortalıktan kayboluyor. Gazetecilik faaliyetlerinin de yürütüldüğü filmde medyanın yansımaları da hissediliyor.

İlk 3'te yerini koruyan Arınma Gecesi Sonsuza Dek isimli film ise daha önceki serilerinin dışında beğeniye sahip oldu.

Başrolünde ünlü şarkıcı Jeniffer Lopez'in olduğu The Mother isimli film ise dördüncü sırada. 4 Ekim 2021'de başlayan çekimler, koronavirüs dolayısıyla ertelenmişti. Bu sebepten dolayı filmin vizyona girmesi 2023 yılına kadar uzadı.

Dokuzuncusu çekilen Hızlı ve Öfkeli 9 filminde ise çarpıcı sahneler yer alıyor. Film ilk beşe girmeyi başararak takipçileriyle buluştu.

Altıncı sırada yer alan İnce İşler isimli film ise Netflix izleyenlerinin büyük beğenisini topladı.

Aksiyon film severler için merak uyandıran Kan ve Altın isimli film yedinci sırasını korudu. İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçen bir aksiyon komedisi olan Blood & Gold, "Alman Soysuzlar Çetesi" olarak tanımlanıyor. Sekizinci sırada Önemsiz Biri adlı film, dokuzuncu sırada Anneler Günü ve top 10'a girmeyi başaran Sadakat Yalanı isimli film severler ile buluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN