Fuat Oktay'dan kampanya eleştirilerine cevap: Yardıma ihtiyacımız olduğu için yapılmıyor

Fuat Oktay'dan kampanya eleştirilerine cevap: Yardıma ihtiyacımız olduğu için yapılmıyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, koronavirüs salgını nedeniyle başlatılan yardım kampanyasını savundu. Oktay, "Bu kampanya, herhangi bir şeye ihtiyacımız olduğundan dolayı yapılan bir kampanya değil. Bunu görmemiz gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, korona virüs salgını nedeniyle başlatılan yardım kampanyasına ilişkin "Bu kampanya, herhangi bir şeye ihtiyacımız olduğundan dolayı yapılan bir kampanya değil. Bunu görmemiz gerekiyor. Bu kampanya, bir ve beraber olduğumuzu yani 100 yıl önce, 500 yıl önce ne isek, 10 yıl önce, bir ay önce ne isek şu anda da aynı şekilde her türlü şartta bir ve beraber olduğumuzu ve dayanışma içerisinde olduğumuzu göstermesi açısından son derece önemli." ifadelerini kullandı.

TRT'nin canlı yayınına telefonla bağlanan Oktay, sözlerine şöyle devam etti:

"Çin'de başlar başlamaz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her türlü tedbiri almaya başladık ve hiçbir paniğe yer vermeden şu anda dahil gereken tüm tedbirleri aldık. Şu anda yaptığımız olay da aslında aldığımız tedbirlere ilave olarak bir ve beraberliğimizi, dayanışmamızı gösteren bir semboldür."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN