Galatasaray: Futbolcu maaşları yüzde 15 indirimli ödendi

Galatasaray: Futbolcu maaşları yüzde 15 indirimli ödendi

Galatasaray Kulübü, futbolcu maaşlarının yüzde 15 indirimli ödendiğini duyurdu.

Galatasaray Kulübü, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tüm futbolcuların alacaklarının yüzde 15 indirimli şekilde ödendiğini duyurdu. 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbolcularımızın alacaklarını Kovid-19 pandemisinin getirdiği mücbir sebeplerden ötürü, karşılıklı mutabakat sonucunda yüzde 15 indirimli şekilde ödemiştir. 

Maaşında yüzde 15 oranında indirim yapılmasını kabul etmeyen futbolcuların ödemeleri de bu indirim uygulanarak yapılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

CENGİZ'DEN 'SEÇİM' ÇAĞRISI

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de öğle saatlerinde bir an önce olağan mali genel kurulu yaparak seçime gitmek istediklerini söylemişti.

koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir süredir mali genel kurulu düzenleyemediklerini belirten Cengiz, "Bununla ilgili çok temasta bulunduk. Mali genel kurulun yapılmasını istiyoruz. Bütçe onayı için olağan mali genel kurulu yapmak zorundayız fakat yapamıyoruz. Ortalama 4-5 bin kişi gelir. İkişer metre mesafe koy. Bulun yer yapayım. Devletle yazışıyoruz. Bu sorumluluğu alamam ben. Bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum. Niye kaçayım ki genel kuruldan" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN