Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı

Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı

Galatasaray, İngiltere Championship ekiplerinden Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu'nu kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüp, Dervişoğlu için Brentford'a kiralama bedeli ödemeyecek.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Brentford'da forma giyen milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu 2020-21 sezonuna kadar bedelsiz olarak kiraladığını ve futbolcuya net 3 milyon TL transfer ücreti ödeneceğini açıkladı.

Halil İbrahim Dervişoğlu transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve Kulübü Brentford F.C. Limited ile oyuncunun 2020-2021 sezonu sonuna kadar bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya net 3.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

eslqfjexmamhqt7.png

2021-01-25-164541.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN