Gazeteci'den İhsanoğlu'na: Madem konuşmayacaktın niye çıktın

Gazeteci'den İhsanoğlu'na: Madem konuşmayacaktın niye çıktın

MHP Meclis Başkan Adayı İhsanoğlu, gazetecinin HDP'yle ilgili sorusunu yanıtlamayıp uzaklaşınca gazeteci arkasından "Soruya cevap vermeyeceksen kameraların karşısına geçmeyeceksin" diye söylendi.

MHP'nin Meclis Başkan Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sonrası kameraların karşısına geçen İhsanoğlu'na basın mensupları HDP'lilerle ilgili soru yöneltmeye kalkınca MHP'li aday teşekkür ederek ortamı terketti.

İhsanoğlu'nun gidişi sonrası ekrana muhabirlerin konuşmaları yansıdı. Muhabirlerden biri İhsanoğlu'nun arkasından "Soruya cevap vermeyecekse geçmeyecek kameranın karşısına" diyerek serzenişte bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN