Gelecek Partisi Anadolu'ya çıkarma

Gelecek Partisi Anadolu'ya çıkarma

Pandemi süreci tedbirlerinin gevşetilmesiyle beraber teşkilatlanma, kongre ve saha çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi’nin kurucu üyeleri, genel başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye’nin dört bir yanına dağıldı.

Parti heyetleri Türkiye’nin bütün illerinden STK temsilcileri, oda başkanları, yerel basın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek ülkenin sorunlarına ilişkin görüşlerini ve çözüm önerilerini paylaşırken Gelecek Partisi’nin projelerini de anlatma fırsatı buluyor.

Bu ziyaretler kapsamında Kayseri, Kahramanmaraş, Kilis, Gaziantep ve Osmaniye’de bir dizi temaslarda bulunan Gelecek Partisi Genel Sekreteri Şenol Gürşan ile Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Teber bu illerde yoğun bir tempo ile ziyaretlerini gerçekleştirirken esnafın ve vatandaşın da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kayseri’de Gelecek Partisi’nin il yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte bir dizi ziyarette bulunan parti heyetinin durakları arasında Mazlum-Der Kayseri şubesi de vardı.

Kilis’te, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kilis Barosu, Kilis Ticaret Odası ve Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret eden Gürşan ve Teber, burada yetkililerin sıcak ilgisiyle karşılandı. Kilis’in sorunlarına yönelik istişareler gerçekleştiren heyetler buluşmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Şenol Gürşan ve Abdullah Teber’in bir sonraki durağı ise Gaziantep oldu. Gaziantep il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ikili, Gaziantep Barosu’nun yanı sıra kentteki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. Gaziantep’te yerel basınla da bir araya gelen Teber ve Gürşan, basın temsilcilerine Gelecek Partisi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN