Gelişim ve Demokrasi Partisi'nin lideri kim? Gelişim ve Demokrasi Partisi hakkında bilgiler...

Gelişim ve Demokrasi Partisi'nin lideri kim? Gelişim ve Demokrasi Partisi hakkında bilgiler...

Liderliğini Özlem Ağırman'ın yaptığı Gelişim ve Demokrasi Partisi (GDP) ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak ediliyor. Geçen sene parti hazırlığında olduğunu işaret eden Özlem Ağırman, CHP yönetimine muhalif olan Muharrem İnce'yi desteklemişti.

'Gelişim ve Demokrasi Partisi ne zaman kurulacak, lideri kim?', 'Gelişim ve Demokrasi Partisi'nde kimler var?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Türk siyasetine yeni bir parti daha katılıyor. Geçen yıl 'Gelişim ve Demokrasi Partisi Kuruluş Çalışmaları Platformu' adıyla parti tüzüğü için çalışmalara başladığını açıklayan Özlem Ağırman, ekim ayında 'Gelişim ve Demokrasi Partisi'ni (GDP) resmen duyurmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

GELİŞİM VE DEMOKRASİ PARTİSİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

Geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa eden Özlem Ağırman, yeni kuracağı Gelişim ve Demokrasi Partisi için çalışmalarına hız verdi. Deneyimli siyasetçi, sosyal medyada CHP muhalifi Muharrem İnce'yi destekleyen sözleri ve paylaşımları dikkat çekmişti.

GELİŞİM VE DEMOKRASİ PARTİSİ NE ZAMAN KURULACAK?

Bir süredir Gelişim ve Demokrasi Partisi için kuruluş çalışmalarını sürdüren Özlem Ağırman, 7 Ekim 2020 Çarşamba günü bir basın açıklaması ile partileşme hareketini başlatacak. Ankara'daki Oda Tiyatrosu'nda yapılacak basın açıklamasından önce ise bir tiyatro oyunu sergilenecek. Ardından parti lideri Özlem Ağırman basın açıklaması yapacak.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ejgvf9txkaajqps.jpg

SİYASET DÜNYASININ 93. PARTİSİ OLACAK

Türkiye'de şu anda Yargıtay'da kayıtlı 92 tane siyasi parti var. O güne kadar başka bir parti daha kurulmazsa, Gelişim ve Demokrasi Partisi ise 93. parti olarak siyaset sahnesinde yer alacak.

MUHARREM İNCE PARTİYE DAVET EDİLECEK Mİ?

Özlem Ağırman'ın sosyal medya hesabında, bir süredir Muharrem İnce'nin 'Memleket Hareketi' kapsamında yaptığı ziyaretlerden ve konuşmalardan paylaşımlar yaptığı görülüyor.

2020-09-30-160544.jpg

ÖZLEM AĞIRMAN KİMDİR?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN