GİB uzman yardımcılığı sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

GİB uzman yardımcılığı sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

GİB uzman yardımcılığı sınav tarihi 12 Aralık 2020 Cumatesi günü olarak açıklanmıştı fakat koronavirüs (covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda sınavın ertelenmesine karar verildi. Yeni sınav tarihi ilerleyen haftalarda duyurulacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından 12 Aralık 2020'de yapılması planlanan 'gelir uzman yardımcılığı giriş sınavı'nın yazılı bölümü, corona virüsü (kovid-19) salgını tedbirleri nedeniyle ertelendi. Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'de de yayımlandı. Sınavla, farklı illerde açık bulunan kadrolara atanmak üzere 1000 gelir uzman yardımcısı alımı planlanıyordu.

GİB UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV NE ZAMAN?

Sınavın yapılacağı tarih, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesinde www.gib.gov.tr daha sonra duyurulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN