Giuliano Terraneo yerine Milan Rapaic geliyor

Giuliano Terraneo yerine Milan Rapaic geliyor

Fenerbahçe'nin sezon başında göreve getirdiği sportif direktör Giuliano Terraneo ile yollarını ayırmaya hazırlandığı iddia edildi.

İtalyan Tuttomercato'nun haberine göre; Sarı-lacivertlilerde bir sportif direktör değişikliği gerçekleşebilir ve İtalyan yöneticinin yerine ise sürpriz bir isim gelebilir. Giuliano Terraneo ile yakın bir zamanda yolların ayrılabileceğine dikkat çekilirken, onun yerine eski Fenerbahçeli futbolcu Milan Rapaic'in isminin geçtiği öne sürüldü.

Terraneo'nun Türkiye'deki ortama uyum sağlayamadığı, bu bağlamda Rapaic'e iki gün önce teklifte bulunulduğu belirtildi.

Milan Rapaic kimdir?

Hırvat oyuncu Rapaic, Fenerbahçe'de 2000-2002 tarihleri arasında oynadı. Sarı-lacivertli taraftarın gönlünde taht kuran yıldız oyuncu oynadığı 51 maçta 15 gol kaydetti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN