Görevimiz Tehlike 7'nin çekimleri koronavirüs nedeniyle durduruldu

Görevimiz Tehlike 7'nin çekimleri koronavirüs nedeniyle durduruldu

Birçok ülkeyi etkisi altına almaya başlayan koranavirüs, sinema sektörünü etkilemeye devam ediyor. Son olarak merakla beklenen Tom Cruise'lu Görevimiz Tehlike 7 filminin çekimleri durduruldu.

Koranavirüs (Kovid-19) sinema dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak İtalya'ya sıçraya virüs nedeniyle orada bulunan Tom Cruise ve ekibi de salgının etkilerinden nasibini aldı.

Tom Cruise'lu Görevimiz Tehlike 7 (Mission Impossible) filminin çekimleri 1 Mart'a kadar durduruldu. Çekimlerle ilgili karar 1 Mart tarihinde yeniden değerlendirilecek.

Şu sıralar kaldıkları otelden çıkmayan film ekibinin akıbeti de önümüzdeki haftada belli olacak.

Şu ana kadar yapılan incelemelerde ise ekipten herhangi bir kişide virüs tespit edilmediği belirtildi.

Birçok futbol maçının yanı sıra moda ve sanat etkinliklerinin hatta ünlü Venedik Karnavalı'nın bile iptal edildiği İtalya'da şu ana kadar 7 kişi hastalık yüzünden hayatını yitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN