Gülistan Doku'nun annesi ve ablası gözaltına alındı

Gülistan Doku'nun annesi ve ablası gözaltına alındı

Tunceli'de 5 Ocak'ta kaybolan ve halen bulunamayan Gülistan Doku'nun annesi ve ablası oturma eylemi başlattı. Salgın nedeniyle eyleme izin vermeyen polis, Gülistan'ın annesi ve ablasını gözaltına aldı.

Tunceli'de 5 Ocak'ta kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'yu arama çalışmalarının sona ermesinin ardından, annesi Bedriye Doku ve ablası Aygül Doku, Seyit Rıza Meydanı’nda oturma eylemine başladı.

Cumhuriyet'in haberine göre, anne Bedriye Doku, “Hepinizin evladı vardır. Ben bir anneyim. Ben kızımı devlete emanet ettim. Benim kızım bir öğrenci. Nerede Gülistan nerede, Gülistan Doku nerede? Benim ciğerim yanıyor” diyerek feryat etti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Ailenin pankart asmasına izin vermeyen polisler, pandemiyi gerekçe göstererek Anne Bedriye ve Abla Aygül Doku'yu gözaltına aldı.

​21 yaşındaki Gülistan Doku’nun erkek arkadaşı Rus asıllı Zaynal Abarakov’un tutuklanması talebi reddedilmişti. Abla Aygül Doku, şüpheli Abakov’un Gülistan’a 5 Ocak’ta “Az kalsın senin yüzünden annemin bütün planları bozuluyordu, evde çok kötü bir şey çıktı” diye mesaj attığını açıklamıştı. Abla Doku, “O gece annesinin planlarının bozulacağı kadar nasıl bir konu konuşuldu, Gülistan neye şahit oldu?” diye sormuş ve yetkililere “Siz kızımızı bulmuyorsunuz, aileyi sorgulamıyorsunuz. Kızımız intihar edebilecek biri değil” diye seslenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN