1 kilo 56 gram esrarla yakalanan kişiler: Suç olduğunu bilmiyorduk

1 kilo 56 gram esrarla yakalanan kişiler: Suç olduğunu bilmiyorduk

Diyarbakır’dan İstanbul’a giden bir otobüs polisler tarafından şüphe üzerine durduruldu. El çantalarında toplamda 1 kilo 56 gram esrar ele geçirilen iki güzellik uzmanı tutuklandı. Zanlılar ifadesinde, ''Uyuşturucu taşımanın bu kadar ciddi bir suç olduğunu bilmiyorduk'' dedi.

Diyarbakır’dan İstanbul’a giden bir otobüs polisler tarafından şüphe üzerine durduruldu. Ekiplerin otobüste hassas burunlu narkotik köpekle yaptığı arama sonucunda yolculardan kadın R.O. ve S.H.’nin el çantasından iki paket halinde toplamda 1 kilo 56 gram esrar çıktı. Güzellik uzmanı oldukları öğrenilen iki kişi, gözaltına alındı.

''CİDDİ BİR SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUK''

Emniyetteki ifadelerinde suçlarını kabul eden zanlıların “Uyuşturucu taşımanın bu kadar ciddi bir suç olduğunu bilmiyorduk” dedikleri öne sürüldü.

TUTUKLANDILAR

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce suç kayıtları olmayan iki kişi, çıkarıldıkları mahkemece ‘uyuşturucu madde sevk etmekten’ tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN