11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sandık başında: Memleketin gerçek problemleriyle uğraşma vakti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sandık başında: Memleketin gerçek problemleriyle uğraşma vakti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün oy kullanmak için eşi Hayrünnisa Gül ile sandık başına gitti. Oy kullanma işlemi sonrasında açıklamalarda bulunan Gül, her şeyin daha iyi olması için temennide bulunurken, "Bundan sonra artık memleketin gerçek problemleriyle uğraşma vakti geliyor" dedi.

Tüm Türkiye, bugün yeniden sandık başına gidiyor. 14 Mayıs'ta sandıktan 50+1 çıkmadığı için bugün yeniden cumhurbaşkanını seçmek için sandık yolunu tutan vatandaşların haricinde siyasi isimler de teker teker oylarını kullandılar. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de eşi Hayrrünnisa Gül ile birlikte İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Çubuklu Mahallesi'nde bulunan Şehit İsmail Kefal İlkokulu'nda oy verdi.

whatsapp-image-2023-05-28-at-15-16-09-1.jpeg

Abdullah Gül ve eşi Hayrrünnisa Gül, 1140 numaralı sandıkta oyunu kullanıp sandık kurulu görevlilerine teşekkür etti.

whatsapp-image-2023-05-28-at-15-16-09.jpeg

'MEMLEKETİN GERÇEK PROBLEMLERİYLE UĞRAŞMA VAKTİ'

Okul çıkışında açıklamalarda bulunan Gül, seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Oylarımızı kullandık, hayırlı olsun neticeleri memleket için. Seçim süreci çok yoğun geçti. Bundan sonra artık memleketin gerçek problemleriyle uğraşma vakti geliyor. Her şey inşallah iyi olur. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-05-28-at-15-16-10.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN