122. saatte umut veren kurtuluş: 70 yaşındaki kadın enkazdan sağ çıkarıldı

122. saatte umut veren kurtuluş: 70 yaşındaki kadın enkazdan sağ çıkarıldı

Türkiye, deprem felaketinin ardından yasa boğulurken, enkaz altında olup ulaşılamayan çok sayıda vatandaş için endişeli bekleyiş sürüyor. Son olarak Kahramanmaraş'ta, enkaz altında kalan 70 yaşındaki Menekşe Tabak'ın 122 saat sonra sağ çıkarılması, umudu artırdı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 10 ili vuran deprem felaketinin ardından yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Türkiye'nin gözü kulağı, bölgeden gelecek güzel haberlerdeyken 122. saatte bir mucize daha gerçekleşti.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı Aydın Apartmanı'ndaki enkazda arama kurtarma çalışması sürdüren Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibi (CEKUT) ve PAK ekipleri, 70 yaşındaki Menekşe Tabak ile temas kurdu.

1.jpg

Yoğun çalışmalar sonunda Tabak, depremden yaklaşık 122 saat sonra kurtarıldı.

Tabak, ambulansla hastaneye götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN