17 yaşındaki Melek Nur'un vurulduğu saldırıda kan donduran detay: 'Hanginizi vurayım' diye sormuş

17 yaşındaki Melek Nur'un vurulduğu saldırıda kan donduran detay: 'Hanginizi vurayım' diye sormuş

Ercan D., yılbaşı gecesi otomobilin içinde, yanındakilere silah doğrultarak, "Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?" dediği 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurdu. Ağır yaralı Melek Nur hastanede yaşam savaşı verirken baba Özgener "Vuran çocuk uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapıyor. Yurt dışına kaçarsa bulamazlar. Böyle kişilere adalet lazım. Hiç salmamaları lazım" diyerek isyan etti.

Fatih'te yaşayan Melek Nur Özgener, iddiaya göre yılbaşını kutlamak üzere Nisa A.(17) ve Ercan D.(32) ile buluştu. Otomobilin içinde oturdukları sırada Ercan D., yanındaki silahı çıkararak iki kız arkadaşına doğrultup, "Seni mi vurayım? Yoksa seni mi?" dedi. O sırada Ercan D., tetiğe basarak arka koltukta oturan Özgener'i başından vurarak ağır yaraladı.

HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

Şüpheli Ercan D., daha sonra Özgener'i otomobili ile en yakındaki hastaneye bırakıp kaçtı. Ağır yaralı Melek Nur Özgener ameliyata alındı. Polis, 4 yıl önce benzer bir suçtan yargılanıp serbest bırakılan Ercan D.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

O esnada arabada bulunan Melek Nur'un arkadaşı Nisa A. gözaltına alındı. Olayla ilgili ifadesi alınan Nisa A. daha sonra serbest bırakıldı.

bbbbaaaa.jpg

"HANGİNİZE SIKAYIM DİYOR, BENİM KIZIMDA PATLIYOR"

Hastane kapısında, bekleyen acılı baba Bülent Özgener, "Memurlar aradı. 'Acile gelir misiniz' dediler. Ben sandım ki biri şaka yapıyor. Memur bey anlatmaya başladı. İki kız, bir erkek varmış arabada. Erkek 'Hanginize sıkayım' demiş. Benim kızımın kafasında patlıyor. Eli tetiğe değmiş. Arka taraftan girip ön kulak arkasından çıkıyor. Bu adam daha önce de cinayet işlemiş. Denetimli serbestlikten salmışlar. Kızım şu an ölümle pençeleşiyor. Yurt dışına kaçarsa bulamazlar. Böyle kişilere adalet lazım. Hiç salmamaları lazım" diye konuştu.

"UYUŞTURUCU VE SİLAH KAÇAKÇILIĞI VAR"

Baba Özgener, "Bu yanlarındaki Nisa isimli kızla uzun süredir beraberler. Ama kız ailesinden kopuk. Benim kızımla tanıştıktan sonra iş patlıyor. Vuran çocukta uyuşturucu satıcılığı ve silah kaçakçılığı yapıyor. İlk gördüğümde her tarafı şişmişti. Boynunda yaralar vardı. Belki de kızıma başka şeyler de yapacaklardı bunlar" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu araştırmasına göre, 2023 yılında erkekler tarafından 315 kadın öldürüldü, 248 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

screenshot-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN