2 ilimizde patır patır kıyıya cesetler vuruyor! Kiminin başı yok kiminin gövdesi! Bakan Ali Yerlikaya, kimliklerini açıkladı

2 ilimizde patır patır kıyıya cesetler vuruyor! Kiminin başı yok kiminin gövdesi! Bakan Ali Yerlikaya, kimliklerini açıkladı

Son 6 günde Antalya’da sahile 8 cansız beden vurdu. Bu cesetlerin kimlikleri araştırılırken Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde de bir ceset sahilde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, açıklama geldi. Cesetlerin kim oldukları ortaya çıktı…

Günlerdir gündemden düşmeyen Antalya sahilinde kıyıya vuran cesetler konuşuluyordu. Cesetlerin bazıları tanınmayacak haldeydi. Kimin başı kiminin ise gövdesi yoktu. Korkunç olay sonrası bir haber de Muğla’dan geldi. Kıyıya vuran ceset bir kadına aitti. Bakan Ali Yerlikaya’dan konuya ilişkin açıklama geldi.

KIYIYA 8 CESET VURDU

Antalya kıyılarına vuran cesetlerin kimlikleri DNA testi sonucu ortaya çıktı. Toplamda 2 haftada 9 kişinin cesedi sahilde bulundu. Bakan Ali Yerlikaya ise ölümlerle ilgili paylaşım yaptı..

img-1742.jpeg

BAKAN YERLİKAYA CESETLERİN KİME AİT OLDUĞUNU AÇIKLADI

Yerlikaya, kıyıya vuran cesetlerden birinin Merve Şevval Elmas’a ait olduğunu belirtti. Diğer 7 cesetteki kıyafetlerin Suriye’de üretildiği tespit edildi ve Muğla’da bulunan cesedin ise 3 düzensiz göçmenden birine ait olabileceği düşünülüyor.

img-1740.jpeg

İçişleri Bakanı, toplamda 9 cesedin bulunduğunu ve kimlik tespit çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Bu olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN