2015 kışı geri dönüyor! El Nino ve Negatif Qbo birleşecek Türkiye'ye kabusu yaşatacak... Kerem Ökten'den korkutan uyarı

2015 kışı geri dönüyor! El Nino ve Negatif Qbo birleşecek Türkiye'ye kabusu yaşatacak... Kerem Ökten'den korkutan uyarı

Son dakika haberi... Temmuz ayı ile birlikte sıcaklıklar hızla artmaya başlarken uzmanlardan peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Hava sıcaklıkları 30 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek mi? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. 2015 kışı geri dönüyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. El Nino ve Negatif Qbo birleşecek Türkiye'ye kabusu yaşatacak!

Haziran ayında etkili olan yağışlar Temmuz ayı ile birlikte yerini kavurucu sıcaklıklara bırakmış durumda. Hava sıcaklığı 30 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek mi? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. 2015 kara kışı geri geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten uyardı, El Nino ve Negatif Qbo birleşecek Türkiye'ye kabusu yaşatacak. Şimdiden hazırlıklara başlayın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimleri ile Van ve Hakkari’nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-07-18t094538-576.jpg

Hava sıcaklığının kuzey ve doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgar genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Yarından itibaren ise ülke genelinde sıcaklıkların artacağı belirtiliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: 2015 KARA KIŞI GERİ DÖNÜYOR!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylşaımda bulundu. Kış aylarının çetin geçeceğini ve El Nino ve Negatif Qbo hava sistemlerinin birleşerek Türkiye'ye geleceğini ifade eden Ökten, "Önümüzdeki Kış en erken tahminle 2015 Kışına benziyor. Hem Negatif Qbo hem de El nino var. Elbette tahmin için çok erken. Ağustos sonu ön tahmin. Ekim sonu genel tahmin yapacağız. 20'den fazla endeksi harmanlayacağız." uyarısında bulundu.

b5.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

18 TEMMUZ 2023 SALI GÜNÜ

h1.png

19 TEMMUZ 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h2.png

20 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h3.png

21 TEMMUZ 2023 CUMA GÜNÜ

h4.png

22 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN