2022 KYK beslenme yardımı ödemeleri ne kadar oldu?

2022 KYK beslenme yardımı ödemeleri ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından KYK yurtlarındaki öğrencilere müjdeyi açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK yemek yardımı ödemelerinin artırıldığına dair açıklama yaptı. Bu gelişmelerin sonrasında KYK'nın yemek yardımı ne kadar? Sorusunun cevabı merak konusu oldu. Bu sorunun cevabına ve konuyla ilgili daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren haber sonunda geldi. Üniversite öğrencilerini sevindiren müjdenin detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Eylül'deki kabine toplantısının ardından kameralara konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK yurtlarında kalan öğrencilere günlük beslenme yardımlarını artırdıkları müjdesini verdi.

2022-2023 KYK BESLENME YARDIMI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu açıklamalarda, "Yükseköğrenim yurtlarımızda öğrencilere verdiğimiz beslenme yardımını günlük 25 liradan 60 liraya, böylece aylık 1800 liraya yükseltiyoruz." İfadelerine yer verdi.

KYK beslenme yardımları günlük 25 Türk Lirasından 60 Türk Lirasına çıktı. Aylık toplam beslenme yardımı tutarı 1800 Türk Lirası oldu.

Artışın öncesinde kahvaltı 8.00 Türk Lirası ve akşam yemeği 17.00 Türk Lirası olmak üzere toplam 25,00 Türk Lirası ödeme yapılmaktaydı. Artış uygulandıktan sonra günlük miktar 25 Türk Lirasından 60 Türk Lirasına yükselecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN