2022'nin ilk Bakanlar Toplantısı yarın! Masada memur ve emekli zammı var

2022'nin ilk Bakanlar Toplantısı yarın! Masada memur ve emekli zammı var

2022 yılının ilk Bakanlar Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın yapılacak. Toplantıda, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren yılın ilk 6 ayına ait zam oranlarının görüşülmesi de beklenirken masada dış politika ve salgına dair son gelişmeler de olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın 2022 yılının ilk Bakanlar Toplantısı'na başkanlık edecek. Toplantının gündeminde memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin sunum da yer alacak. Toplantıda ekonomi, dış politika ve koronavirüs (Kovid-19) pandemisindeki son gelişmelerin de konuşulacağı geniş bir değerlendirme yapılacak.

Türkiye'de yeni enflasyon rakamları ve emekli maaşlarına yapılacak zamlarla ilgili meraklı bekleyiş başladı. Bu kapsamda yarın gerçekleştirilecek olan yeni yılın ilk Bakanlar Toplantısı büyük önem yaşıyor.

EMEKLİLERE YAPILMASI BEKLENEN ZAMLAR MASADA

Bakanlar Toplantısı'nda iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek. Ekonomideki gelişmeler ele alınacak. Gözler açıklanacak enflasyon rakamlarında olacak. Toplantıda, memur ve memur emeklilerini ilgilendiren yılın ilk 6 ayına ait zam oranlarının görüşülmesi de bekleniyor.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE

Koronavirüsle mücadele, artan vaka sayıları ve yerli aşı TURCOVAC uygulamasındaki son durum da toplantıfa gündeme gelecek başlıklar arasında yer alıyor.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulunması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN