2023 yılı için kehanetleri paylaştı! Baba Vanga kehanetleri yürek hoplatıyor: Nükleer felaket açıklamaları gündem oldu

2023 yılı için kehanetleri paylaştı! Baba Vanga kehanetleri yürek hoplatıyor: Nükleer felaket açıklamaları gündem oldu

Son yıllarda oldukça popüler olan kehanetleri 2023 yılı için yenileri eklenmeye devam ediyor. Daha önceki yıllarda 11 Eylülü saldırıları, DAEŞ'in varlığını ve COVID-19'u öngören Baba Vanga'dan yeni bir kehanet daha geldi. 2023 yılı için duyurduğu kehanette nükleer felaket öngörüsünde bulundu. İşte tüm detaylar...

2023 KEHANETLERİ

Son yıllarda oldukça popüler olan kehanetlere dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Günümüze kadar birçok korkutucu kehanette bulunan Baba Vanga bir kehanette daha bulundu. Dünya üzerindeki felaketlerin birçoğunu daha öncesinde öngördüğü gündemde yer alıyor.

Ölümünün üzerine çeyrek asır kadar süre geçen Baba Vanga, daha öncesinde paylaştığı tahminlerinin çoğunun ölümünden sonra gerçekleştiği gündeminde yer alıyor. 2023 yılı için paylaştığı kehanetler arasında yıkıcı bir nükleer felaket yer alıyordu.

Nükleer felaketi ölümünden önce paylaştığı belirtilirken 2023 yılı itibariyle Asya üzerinde zehirli bulutların yer almasına neden olacak bir nükleer santral patlamasının etkili olması konusunda kehanette bulundu.

nuclear-weapon-01.jpg

NÜKLEER PATLAMA

Baba Vanga tarafından belirtilen kehanet ise Ukrayna'da yerle bir olan Kakhovka barajı nükleer felaket kehanetini gündeme taşıdı. Barajın, Ukrayna'da yer alan nükleer santralin soğutmasında kullanıldığı biliniyordu.

Barajdaki suların kontrolünün kaybedilmesiyle birlikte nükleer felaket ihtimalleri gündemde yer aldı. Bu kehanet ile birlikte 2023 yılında doğal gebeliklerin yasaklanması ve bebeklerin laboratuvarlarda büyütüleceği tahmininde bulundu.

ukrayna-da-biyolojik-silah-laboratuvarlari-540145.webp

BİYOLOJİK SİLAHLAR

2023 yılı ile birlikte kimin doğup büyüyeceğine dünya liderlerinin karar vereceğini öngörüyordu. Ebeveynlerin yavrularının özelliklerini ve görünümünde değişiklik yapabileceği iddialar arasında yer aldı.

Ayriyeten gelişmiş ve büyük bir ülkenin insanlık üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapılacağını iddia etti. Bu kehanet sonucunda ise binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağı öngörüler arasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN