Kocaeli'nde dehşete düşüren olay! 4 çocuğuna cinsel istismardan yargılanıyor

Kocaeli'nde dehşete düşüren olay! 4 çocuğuna cinsel istismardan yargılanıyor

Kocaeli’nde 3’ü kız 4 çocuğuna cinsel istismar uyguladığı suçlamasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada dinlenen sanığın kardeşi, iftira atıldığını savunurken mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

Kocaeli'nde, hakkında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun cinsel istismarı, çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçlarından dava açılan O.M.’nin, Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık O.M., çocuklar Z.K.M., S.N.M., G.M., M.C.M. ile anneleri S.Ü. ve tanıklar katıldı.

'İFTİRA ATIYORLAR'

Tanık olarak dinlenen O.M.’nin ablası A.K., "Kardeşime iftira atılmaktadır. Böyle bir olayın yaşandığına inanmıyorum. Kardeşim kızlarına istismar edecek birisi değildir. Madem istismar olayı olmuş anneleri neredeydi? Çocuklar babalarını istemediği için iftira atıyor" dedi.

'İSTİSMAR OLAYINI 2 YIL ÖNCE DUYDUM'

Mağdur çocukların teyzesi R.C. ise ifadesinde, "2 yıl önce istismar olayını duydum ancak şahit olmadım. Vefat eden eşim aynı zamanda sanığın ağabeyi olur. Sanık 1989 yılından beri çocuklarımı büyütmemde yardımcı oldu. Bana ve çocuklarıma karşı herhangi bir cinsel eylemi olmadı. Çocuklarıma da sorduğumda kendilerine herhangi bir istismarda bulunmadığını söyledi" diye konuştu.

Suçlamaları kabul etmeyen O.M. ise "İftiradan dolayı 19 aydır tutukluyum. Tahliye ve beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

OLAY

İddiaya göre O.M., 3 kızına ve oğluna cinsel istismar uygulaması üzerine çocuklar durumu annelerine anlattı. Çocuklarıyla birlikte emniyete giden anne S.Ü., O.M.’den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan O.M., ifadesi sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN