4 yıldır aydınlatılamayan Mustafa Kut cinayeti çözüldü: Canlı yayında itiraf etti

4 yıldır aydınlatılamayan Mustafa Kut cinayeti çözüldü: Canlı yayında itiraf etti

4 yıldır aydınlatılamayan Mustafa Kut cinayetinde itiraf geldi. Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında Mustafa Kut'u öldürdüğünü itiraf eden Ersin Çetinkaya canlı yayında güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Dürdane Kut, Balıkesir Havran’a bağlı Kalabak Köyü’ndeki tarlalarında ölü bulunan eşi Mustafa Kut’un katilini bulabilmek için Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvurmuştu. Didem Arslan Yılmaz, çalışmaları sonucu dün cinayeti çözdü. Ersin Çetinkaya, komşusu olan Sezer Kaya’nın 25 Temmuz 2018’de önce Mustafa Kut’un su borusunu kestiğini, sonra arkadan yaklaşarak öldürdüğünü itiraf etti.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Bu itiraflar üzerine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ile Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro personellerinin eş zamanlı operasyonuyla Ersin Çetinkaya Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme stüdyosundan, Sezer Kaya ise Çanakkale Çan’dan ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN