48 saat içinde olacak demişti! Kahramanmaraş depremini bilen kahin bunu da bildi... Herkes şaşkın

48 saat içinde olacak demişti! Kahramanmaraş depremini bilen kahin bunu da bildi... Herkes şaşkın

Deprem kahini Hollandalı Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini önceden bilmesiyle dünyaya ismini duyurdu. Kehanetlerine bir yenisini ekleyen Hoogerbeets, 48 saat içerisinde felaketin gerçekleşeceğini işaret etti. Geçen sürenin ardından gerçekleşen felaket tüm dünyayı şok etti. İşte tüm detaylar...

6 Şubat Kahramanmaraş depremini kahin gibi bilen Hollandalı Frang Hoogerbeets, yeni bir kehanetle gündeme geldi. Dünya üzerinde ün sahibi olan kahin, yeni acıkmalarıyla o bölge için 48 saat vermişti. Son kehaneti ile birlikte dünya yeniden sarsıldı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNİ BİLMİŞTİ

Deprem beklentilerini yakından inceleyen Hollandalı kahin Frank Hoogerbeets, kurduğu SSGEOS isimli araştırma grubu ile deprem öngörülerini paylaşmaya devam ediyor. Araştırma grubu SSGEOS tarafından, son yapılan araştırmalara göre 48 saat içerisinde büyük bir depremin yaşanacağını işaret etti.

Deprem riskinin olduğu bölgeye dair peş peşe paylaşımlar gelirken, bölge halkında büyük bir panik oluştu. Türkiye'de yaşanan, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini öngören Hoogerbeets, bu kez o bölge için uyarılarda bulundu.

deprem-kahini-frank-hoogerbeetsten-son-dakika-turkiye-aciklamasi-deprem-2-3-gunluk-bir-surede-1580193418242.jpg

O ÜLKEDE PANİK HAVASI

SSGEOS, deprem felaketi için Pakistan'ı işaret etti. Türkiye'de öngördüğü depremin ardından, Pakistan halkında panik oluştu. Araştırma grubundan gelen açıklamalara göre, atmosferdeki elektrik akışı incelenerek deprem meydana gelebileceği öngörülüyor. Pakistan'da bulunan fay hattında yoğunlaşan elektrik üzerine, deprem tahminleri paylaşıldı. İşaret edilen bölge halkında büyük bir panik havası gündeme geldi.

DEPREM TAHMİNLERİNDE YANILMADI

Geçtiğimiz dönemlerde deprem tahminlerinin bilimsel olmadığını söyleyen Pakistan Meteoroloji Dairesi, Hoogerbeets tarafından yapılan tahminlere henüz bir cevap vermedi. Deprem kuşağında yer alan Pakistan, Hindistan ve Avrasya plakasının birleştiği bölgede yer aldığı için deprem riski oldukça büyük. Deprem Kahini Frank Hoogerbeets ise bir kez daha tahminlerinde yanılmadığını tüm dünyaya gösterdi.

frank-9fr9-cover.webp

DEPREM CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Afganistan'ın Herat eyaletinde gerçekleşen 6.4 büyüklüğündeki deprem felaketinde kaybedenlerin sayısı artıyor. Bugün itibariyle 320'ye yükselen can kaybı üzerine, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından açıklamalar geliyor. Eyalette 320 kişi yaşamını yiterken, binlerce kişinin yaralandığı paylaşıldı. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamalara göre, ölü sayısının 120 olduğu, yaralı sayısı hakkında ise tam bir rakam belirtilemiyordu. Zindajan ilçesi üzerinden yoğun bir kayıp ihbarı gelirken, depremin etkilediği bölgelerde kurtarma operasyonları devam ediyor. Verilere göre 1.200 ailenin enkaz altında olduğu ifade edildi.

HEMEN YANI BAŞINDA OLDU

Deprem felaketinde ölü sayılarının artması bekleniyor. Bu felaket, Hollandalı Deprem Kahini Frank Hoogerbeets'in tahminini gözler önüne serdi. Pakistan için uyarılarda bulunurken, deprem felaketi Afganistan'da oldu. Tahmini tam olarak tutmasa da, tahminlerinin yer aldığı bölgenin yanı başında deprem meydana geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN