6 Şubat depremlerini bilmişti! Ankara saldırısını da bildi... 3-5 Ekim’de...

6 Şubat depremlerini bilmişti! Ankara saldırısını da bildi... 3-5 Ekim’de...

Çoğu kişi astrologların sözlerine inanmaz ancak bu sefer yaşanan olay herkesi şoke etti. Yaptığı burç yorumları ve gelecek tahminleriyle ilgiyle takip edilen Astrolog Nihan Urel, son uyarısı ile herkesi korkuttu. Daha önce 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerini bilen ve ardından Ankara'da meydana gelen saldırıyı da doğru tahmin eden Urel, 3-5 Ekim arasında meydana gelecek korkunç olayı açıkladı. O tarihte asıl bomba patlayacak. İşte detaylar haberimizde...

Yaptığı yorumlarla adeta geleceği gören Astrolog Nihan Urel son uyarısıyla herkesi korkuttu. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremini ve daha sonrasında bugün Ankara'da meydana gelen saldırıyı önceden tahmin eden ve yetkilileri uyaran Astrolog Nihan Urel'den bir açıklama daha geldi. 3-5 Ekim'de başımıza gelecekleri duyunca şok olacaksınız. Herkes hazırlıklı olsun!

ANKARA SALDIRISINI ÖNCEDEN TAHMİN ETMİŞTİ... YENİDEN UYARDI

Daha önce Taksim patlamasını ve 6 Şubat depremlerini tahmin eden Astrolog Nihal Ürel'in Ekim başı için yaptığı uyarı herkesi tedirgin etti. Duyanları ağzı açık kaldı. 6 Şubat depremlerini bilmişti! Ankara saldırısını da bildi.

gfgffg-83.jpg

ÜNLÜ ASTROLOGDAN KORKUTAN UYARI: 3-5 EKİMDE...

Astrolog Nihan Urel'in, Ekim başında Türkiye’de resmi görevlileri hedef alacak bir saldırı olacağını söylediği ortaya çıktı. Urel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"3-5 Ekim tarihleri gergin tarihler. Resmi görevli insanların şehit olması gibi şeyler olabilir. Türkiye'nin tahrik ve taciz edilmesi... Türkiye'nin intikamı büyük olur. Hızlı karşılık verir. Ateş olup yağar. Ülkece üzüleceğimiz durumlar olabilir.'"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN