81 ilde bekçi alımları başladı! KPSS şartsız 114 bekçi alımı yapılacak! En az ilkokul mezunu…

81 ilde bekçi alımları başladı! KPSS şartsız 114 bekçi alımı yapılacak! En az ilkokul mezunu…

İŞKUR yeni ilanları ile iş arayanların yardımına koşuyor. 81 ilde tam 114 bekçi alımı yapılacak. Yayınlanan ilanlar kapsamında başvuru şartları da tek tek açıklandı. İşte İŞKUR bekçi başvuru detayları…

Binlerce vatandaşa iş kapısı olan İŞKUR güncel ilanları ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Son yıllarda meslek grubu olarak en çok artış gösteren bekçi alımları için yeni ilanlar yayınlandı. İşveren ve işçi arasında bir köprü oluşturan İŞKUR yayınladığı son ilan ile 81 ilde tam 114 bekçi alımı yapılacağını duyurdu. İlan detayları hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte İŞKUR bekçi başvuru detayları…

İŞKUR'DAN YENİ PERSONEL ALIMLARI

Uzun süredir merakla beklenen personel alımları ile ilgili açıklamalar nihayet geldi. Bekçilik kadrosunda işe girmek isteyen vatandaşlara açıklama İŞKUR'dan geldi. Yapılan açıklamalar kapsamında özel sektörde görevlendirilecek bekçi alımı yapılacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak alımların 81 il kapsamında olduğu belirtildi. İŞKUR tarafından alım yapılacak bazı iller şu şekildedir:

bekci-alimi.jpg


Antalya, İstanbul, Muğla, Ankara, Balıkesir, Konya, Manisa, Sakarya, Bursa, Kocaeli, Karaman, Eskişehir, Hatay, İzmir, Çanakkale, Kahramanmaraş, Yalova, Gaziantep, Tekirdağ, Afyonkarahisar, Malatya, Kırşehir, Denizli, Aydın, Kayseri, Düzce, Osmaniye, Kırklareli, Adana ve Erzurum olarak açıkladı. İŞKUR ilan detayları hakkında açıklamalarda bulunurken "Çarşı ve Mahalle Bekçisi" veya "İnşaat / İş Yeri Bekçisi" kapsamında alım yapılacağını belirtti.

BEKÇİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları kapsamında adaylardan istenen belli şartlar bulunuyor. Bu kapsamda bekçi başvuruları için istenen şartlar şu şekildedir:

  • En az ilkokul mezunu olması,
  • Adayların fiziksel dayanıklılığının bulunması,
  • Gece vardiya çalışma sistemine uyum sağlaması,
  • Adayların sağlık açısından herhangi bir sorununun bulunmaması,
  • Adli sicil kaydının temiz olması olarak belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN