83 yaşındaki adam sırra kadem basmıştı! Müge Anlı o adamı buldu: Meğer aşık olup evlenmiş

83 yaşındaki adam sırra kadem basmıştı! Müge Anlı o adamı buldu: Meğer aşık olup evlenmiş

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan son olay akıllara durgunluk verdi. İzleyiciler hem güldü hem şaştı kaldı. Bir anda evden ayrılan ve sırra kadem basan 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu'nun bulunduğu yer şoke etti. İzleyicilerin merakla beklediği 83 yaşındaki adam aradığı aşkı buldu. Onu bir de şimdi görün!

Öğlen kuşağının en sevilen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te son yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Bir anda ortadan kaybolan 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu, 9 Kasım'dan bu yana sırra kadem basmıştı. Harekete geçen Müge Anlı'nın ekibi adamı buldu. Bu yaştan sonra aradığı aşkı buldu. Pozlarını görenler şaşıp kalıyor. İşte ayrıntılar haberimizde...

SIRRA KADEM BASMIŞTI... MÜGE ANLU SONUNDA BULDU

22 gündür bulunamayan 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu'na sonunda ulaşıldı. Müge Anlı 83 yaşındaki adamı İzmir'de buldu. Evlenmek için internette "Herkese merhabalar. 70 yaşındayım. Almanya'dan emekliyim. Hatay'ın Arsuz ilçesinde, deniz kenarı ve havuzlu güzel bir tatil sitesinde triplex bahçeli evimde yalnız yaşıyorum. Ve bu güzel yerde yalnız yaşamaktan bıktım. Can yoldaşı olacak, aklı başında birini arıyorum. Macera arayanlar yazmasın. Ekonomik durumum gayet iyi. Ciddi olanlar arayabilir ve yaşadığım yeri canlı olarak gösterebilirim. Herkese hayırlı kısmetler." notunu düştüğü bir ilan yayımlayan Hatipoğlu aradığı aşkı sonunda buldu.

83-yasindaki-adam-sirra-kadem-basmisti-muge-anli-o-adami-buldu-meger-asik-olup-evlenmis-2.jpg

Yaşlı adam, gizlice evlendi. Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini gülümseten olay gündem oldu.

ARADIĞI AŞKI SONUNDA BULDU! POZLARI ŞOKE ETTİ

Babalarının bu sırrını öğrenen aile bireyleri, şaşkınlıklarını gizleyemezken Abdurrahman Hatipoğlu çok mutlu olduğunu ifade edip ailesininin artık peşlerini bırakmasını istediğini söyledi.

83-yasindaki-adam-sirra-kadem-basmisti-muge-anli-o-adami-buldu-meger-asik-olup-evlenmis-1.jpg

Eşi Songül Hanım hakkında programa dolandırıcılık telefonları gelse de Hatipoğlu söylentilere kulak asmadı. Aile arasında yaşanan tartışma nedeniyle zaman zaman gergin anlar yaşandı.

83-yasindaki-adam-sirra-kadem-basmisti-muge-anli-o-adami-buldu-meger-asik-olup-evlenmis.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN