Yılanların acımasız katili ortaya çıktı! Bu canavar önüne gelen tüm yılanları yiyip bitiriyor: İstila çevremizi sardı!

Yılanların acımasız katili ortaya çıktı! Bu canavar önüne gelen tüm yılanları yiyip bitiriyor: İstila çevremizi sardı!

Yılanların ne kadar acımasız olduğu herkes tarafından bilinmekte. Avlarını sararak yutan yılanların korkulu rüyası o canavar ortaya çıktı. Bu hayvan önüne gelen tüm yılanları teker teker yiyor. Uzmanlar acil kodla uyardı. İstila çevrimizi sardı!

Vahşi doğanın en ölümcül hayvanı olarak bilinen yılanların acımasız katili gün yüzüne çıktı. En zehirli yılanlar bile bu hayvanın karşısında tir tir titriyor. Bu canavar önüne gelen tüm yılanları yiyip bitiriyor. Avustralya'da çekilen görüntüler bilim dünyasını şoke etti. Büyük istila başladı.

YILANLARIN ACIMASIZ KATİLİ ORTAYA ÇIKTI!

Avustralya'nın Victoria eyaletinde zehirli yılanı yiyen zehirli bir örümceğin fotoğrafı internette hızla yayıldı. Çekilen görüntülerde dev boyutlu yılana göre epey küçük görünen örümceğin tepeden üzerine inerek yılanı ağının tuzağına düşürdüğü görüldü.

yilanlarin-acimasiz-katili-ortaya-cikti-bu-canavar-onune-gelen-tum-yilanlari-yiyip-bitiriyor-istila-cevremizi-sardi.jpg

EN ZEHİRLİ YILANLAR BİLE KARŞISINDA TİR TİR TİTRİYOR

Grup üyelerinden bazıları kırmızı sırtlı örümceklerin doğu kahverengi yılanı yemesinin normal olmadığını söylerken birçoğu da bunun epey normal olduğunu fakat insanların genelde şahit olmadığını belirtti.

KIRMIZI SIRTLI ÖRÜMCEKLERİN ÖZELLİKLERİ NELER?

Kırmızı örümcekler elma, armut, ayva, şeftali kiraz, vişne erik ve kayısı gibi yumuşak ve sert çekirdekli meyve ağaçlarında zarar yaparlar. Bulundukları ağaçlarda yaprakların bitki öz suyunu emerek zararlı olurlar. Bunun sonucunda yapraklarda önce beyaz, sonra sarı kahverengi lekeler meydana gelir. Daha sonra bu lekeler birleşerek yaprağın kuruyup dökülmesine, dolayısıyla önemli derecede ürün kaybına neden olur.

yilanlarin-acimasiz-katili-ortaya-cikti-bu-canavar-onune-gelen-tum-yilanlari-yiyip-bitiriyor-istila-cevremizi-sardi-1.jpg

Kırmızı örümcekler çıplak gözle zor görülecek kadar küçüktürler. Şekilleri yumurta veya armut biçimindedir. Çoğunun üst tarafı kabarıktır, bazılarının düzdür. Deride değişik şekil ve büyüklükte tüyler, kıllar ve dikenler vardır. Yumurtadan çıkan larva 3 çift, nimf ve erginler 4 çift bacaklıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN