Doğum yapan kadının karnında unutulan şey şok etti! 2 yıl boyunca karnında onunla yaşamış, ağrıları artınca fark edildi

Doğum yapan kadının karnında unutulan şey şok etti! 2 yıl boyunca karnında onunla yaşamış, ağrıları artınca fark edildi

Antalya'da yaşayan bir kadın karnında yaşadığı ağrılar yüzünden hastaneye gitti. Hastaneye giden genç kadın hayatının şokunu yaşadı. Doğum yapan kadının karnında unutulan şey şok etti! 2 yıl boyunca onunla yaşamış, görenlerin ağzı açık kaldı. Genç kadın özel hastaneye dava açtı. İşte detaylar haberimizde.

2021 yılında doğum yapan ve özel bir hastaneyi tercih eden Y.S. adındaki genç kadın yıllar sonra hayatının şokunu yaşadı. Burada sezaryen ile doğumu gerçekleştirilen Y.S., taburcu edildiği gün yaşadığı kusma ve ağrı şikayetiyle tekrar aynı hastaneye başvurdu. Bu ağrılar yüzünden bebeğinden tam 12 gün ayrı kalan genç kadın, bir türlü çektiği ağrılardan kurtulamadı.

Hastaneden taburcu edilen Y.S.’nin bu sefer de dikişlerinden iltihap akmaya başladı. Tekrar başvuran Y.S.’ye doğumunu yaptıran doktoru D.A. iddiaya göre ‘durumun normal olduğunu ve iltihabın zamanla biteceğini’ söyledi. Hastaneden ayrılan Y.S.’nin 2 yıl boyunca ara ara ağrıları ve iltihap akıntısı devam etti. 2 yıl boyunca bu ağrılarla yaşayan genç kadın en sonunda Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu.

dogum-yapan-kadinin-karninda-unutulan-sey-sok-etti-2-yil-boyunca-karninda-onunla-yasamis-agrilari-artinca-fark-edildi.jpg

UNUTTUKLARI ŞEY YÜZÜNDEN 2 YIL BOYUNCA AĞRI ÇEKTİ

Doktorlar kadının acil olarak tomografi çektirmesini istedi. Çekilen tomografide Y.S.’nin vücudunda doğum sonrası unutulan sargı bezi görüldü. Büyük şok yaşayan Y.S., 2 yıldır yaşadığı ağrılara ihmalin sebep olduğunu öğrendi. Y.S.'nin karnında unutulan yaklaşık 30 santimetre uzunluğundaki gazlı bez ameliyatla çıkarıldı.

KARNINDAN ÇIKAN ŞEY ŞOKE ETTİ

Çok zor günler yaşadığını belirten Y.S., 2 yıl boyunca ağrılarının ve ara ara iltihap akışının devam ettiğini söyledi. Y.S., "Farklı hastanelere de başvurdum ancak kimse bir teşhis koyamadı. En son Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdum. Burada bana doğum sırasında vücudumda sargı bezi kaldığı söylendi. İlk doğum yaptığımda 10 gün boyunca ağrılarım yüzünden çocuğumu kucağıma bile alamamıştım" diye konuştu.

dogum-yapan-kadinin-karninda-unutulan-sey-sok-etti-2-yil-boyunca-karninda-onunla-yasamis-agrilari-artinca-farkedildi.jpg

Konuyla ilgili adli süreci başlatmak için dosyalarını hazırladıklarını söyleyen Avukat Hasret Baş, “Ameliyathanedeki doktor ve hemşire tarafından ameliyat öncesi sayım yapılır sonrasında yine sayım yapılıp kapatılmış olsaydı bu olay yaşanmayacaktı. İçerisinde gazlı bez unutulan müvekkilim 2 yıl boyunca çok ağır sağlık sorunlarıyla karşılaştı. Adli makamlara intikal ettireceğiz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN