A101'den iPhone meraklılarına müjde! İPhone 11 dev indirimle geliyor: Satıştan kaldırılmıştı, şimdi reyonlarda

A101'den iPhone meraklılarına müjde! İPhone 11 dev indirimle geliyor: Satıştan kaldırılmıştı, şimdi reyonlarda

Ülkemizde yer alan telefon marka ve modellerinin en çok tercih edileni iPhone 11 dev kampanya ile yeniden satışa çıkıyor. Kısa bir süre önce satıştan kaldırılan iPhone 11 cep telefonu A101 marketlerinde satışa sunuluyor. Dev indirimler ile reyonlarda yer alan iPhone 11'i almak için binlerce vatandaş sıraya girdi. İşte iPhone 11 telefonlarında indirim fırsatı...

İPHONE 11 A101 REYONLARINDA SATILIYOR

Türkiye'de en çok tercih edilen telefon marka ve modellerinden birisi de iPhone 11 olarak biliniyor. Son zamanlarda satıştan kaldırılmasıyla birlikte milyonların hayalini suya düşüren iPhone 11 dev bir kampanya ile geri dönüyor. Ülkemizde yer alan en büyük market zincirlerinden birisi olan A101 marketlerinde iPhone 11 heyecanı başladı.

Her hafta paylaştığı indirim listesinde bu kez iPhone 11 model cep telefonuna yer verdi. Sürekli olarak güncellenen listede yer alan ürünler ile sık sık dikkatleri üzerine çeken A101 market zincirleri web sitesinde "Aldın Aldın" kampanyası kapsamında satışa sunulması bekleniyor.

iphone11pro-1-6-920x613.webp

SATIŞTAN KALDIRILAN İPHONE 11 A101 MARKETLERİNDE

İPhone 11 model cep telefonlarının satıştan kaldırılmasıyla birlikte üzülen tüketiciler yeni model iPhone modellerine de parası yetmediği için daha düşük modellerini almak zoruna kalıyor. Fakat A101 tarafından duyurulan indirim listesi ile iPhone 11 cep telefonları uygun fiyattan satışa sunulacak.

İPhone cep telefon modelleri arasında fiyatı ve özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünü olan iPhone 11 gençlerin en sevdiği modeller arasında yer alıyor.

Üstün teknoloji ile donanımlı bir şekilde karşınıza çıkan iPhone 11, görüntü kalitesi yüksek fotoğraf çekimi, yüksek çözünürlüklü ekran, yüksek işlemci gücü ve dayanıklı olmasıyla diğer telefonlara göre daha çok tercih ediliyor. Dünya devi olan iPhone cep telefonu modelleri ise sık sık genç vatandaşların gündeminde yer alıyor.

iphone-11-review.jpg

A101'DE İPHONE 11 KAMPANYASI

Apple tarafından 2019 yılında piyasaya sürülen iPhone 11 cep telefonu oldukça popüler bir hale geldi. Telefon özellikleri ve fiyatıyla birlikte birçok kullanıcısının fiyat performans ürünü olarak dikkatini çekiyor. Dünya üzerinde bilindiği gibi iPhone cep telefonları genellikle kamerasıyla övünür.

Kamera sistemlerinin gelişmiş olması nedeniyle genç vatandaşların dikkatini çeken iPhone 11 cep telefonu kısa bir süre önce satıştan kaldırılmıştı. Fakat A101 tarafından başlatılan kampanya ile iPhone 11 cep telefonu sadece 18.999,00 TL tutarında satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN