AB Konseyi Başkanı'ndan İsrail açıklaması

AB Konseyi Başkanı'ndan İsrail açıklaması

AB Konseyi Başkanı Michel, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Rivlin ile görüştüğünü belirterek, "Öncelik her iki tarafta da gerginliğin azaltılması ve masum sivillerin hayatını kaybetmesinin önlenmesi olmalıdır" dedi.

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere saldıran İsrail'in Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ile görüştü. 

"ÖNCELİK MASUM SİVİLLERİN HAYATINI KAYBETMESİNİ ÖNLEMEK OLMALI"

AB Konseyi Başkanı Charles Michel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Az önce İsrail Cumhurbaşkanı ile konuştum. Son zamanlarda yaşanan şiddetin tırmanmasından ve ayrım gözetmeyen hedef almadan dolayı çok endişeliyim. Öncelik her iki tarafta da gerginliğin azaltılması ve masum sivillerin hayatını kaybetmesinin önlenmesi olmalıdır” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN