AFAD'dan Ankara dahil 8 il için 'sel' uyarısı: Kuvvetli yağış, bu kentleri esir alacak

AFAD'dan Ankara dahil 8 il için 'sel' uyarısı: Kuvvetli yağış, bu kentleri esir alacak

AFAD, dün bir kişinin sel sebebiyle hayatını kaybettiği Ankara da dahil 8 il için kuvvetli yağış uyarısında bulunarak sel, yıldırım, fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.

Daha dün sel felaketi yaşayan ve bir kişinin hayatını kaybettiği Ankara da dahil olmak üzere 8 il için, AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) uyarı geldi. AFAD, bu illere kuvvetli yağış uyarısında bulunarak tedbirli olunması konusunda çağrıda bulundu.

AFAD'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Niğde, Kırşehir ve Kayseri çevreleri ile Adana'nın ve Mersin'in kuzeyi, Bolu'nun ve Sivas'ın güney kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN