Afet boyutunda yağış geliyor! Kerem Ökten 'Ben bile korktum' diyerek uyardı... O gün kimse evden çıkmasın, alt katları boşaltın

Afet boyutunda yağış geliyor! Kerem Ökten 'Ben bile korktum' diyerek uyardı... O gün kimse evden çıkmasın, alt katları boşaltın

Son dakika haberi... Türkiye'de El Nino hava sistemi ile birlikte hava sıcaklıkları sürekli olarak değişmeye devam ediyor. Sıcaklıklar birden bire hızla yükselirken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Afet boyutunda yağış geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'Ben bile korktum' diyerek uyardı. O gün kimse evden çıkmasın, büyük fırtına kopacak!

Hafta sonunda sıcaklıklar hızla artmaya devam ederken gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Kuraklık tehlikesi hızla devam ederken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek? Hava sıcaklıkları düşecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Afet boyutunda yağış geliyor! Tüm Türkiye'yi vuracak. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten 'Ben bile korktum' diyerek açıkladı. O gün kimse evden çıkmasın! Hem sağanak yağış hem de kasırga vuracak. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, Van çevreleri ile Malatya'nın kuzeyi, Kayseri ve Sivas'ın doğu kesimlerinin kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gffgf-5.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN 'BEN BİLE KORKTUM' DİYEREK DUYURDU: O GÜN KİMSE EVDEN ÇIKMASIN, FELAKET GELİYOR!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, hafta sonunda sıcaklıkların hızla artacağını bilmiş ve herkesi uyarmıştı. Tahminleri genelde doğru çıkan Kerem Ökten bu sefer yağış için uyarı verdi. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Ökten, "Avrupa modeli Ekim başına bir yağış cephesi verdi. Ben bile korktum. Afet boyutunda. Değişime açık. Aslında değişse iyi olur..." uyarısında bulundu.

hghghg-2023-09-24t085037-756.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU RAPORU

24 EYLÜL 2023 PAZAR GÜNÜ

h1.png

25 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h2.png

26 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h3.png

27 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4.png

28 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN