AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 'HDP ziyareti'ni değerlendirdi: Aynı yerden bakıyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 'HDP ziyareti'ni değerlendirdi: Aynı yerden bakıyoruz

AK Parti heyetinin HDP Meclis Grubu'nu ziyareti hakkında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "HDP'ye baktığımız yer zerre değişmiş değil. HDP'ye toplumun büyük bir demokratik kredi verdiğini ama bunların bu krediyi heba ettiğini, saz çalma görüntüsü verirken tetik çekmeye kadar bir sürecin işlediğini görmüş olduk. HDP'ye aynı yerden bakıyoruz" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclis'te gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Başörtüsü ile ilgili anayasa değişikliği teklifine ilişkin süreci CHP'nin başlattığını aktaran Turan, "Türkiye'nin böyle bir gündemi olmamasına rağmen bu tartışmayı açmış oldular. CHP'nin verdiği yasa teklifi teknik olarak yanlışlarla dolu. Başörtüsünü yasaklamaya kapı açan tarafları bulunuyor" diye konuştu.

'HDP'YE AYNI YERDEN BAKIYORUZ'

AK Parti heyetinin HDP Meclis Grubu'nu ziyareti hakkında konuşan Turan, "HDP'ye baktığımız yer zerre değişmiş değil. HDP'ye toplumun büyük bir demokratik kredi verdiğini ama bunların bu krediyi heba ettiğini, saz çalma görüntüsü verirken tetik çekmeye kadar bir sürecin işlediğini görmüş olduk. HDP'ye aynı yerden bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

'İMAMOĞLU'NU YEMEK İSTEYEN TEK KİŞİ VARSA O DA KILIÇDAROĞLU'DUR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Ekrem İmamoğlu'nu yedirmeyiz" sözünü de değerlendiren Turan, "İmamoğlu'nu kim niye yesin, kendi kendini bitiren bir adam. Kaldı ki İmamoğlu'nu yemek isteyen tek kişi varsa o da Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN