AK Partili başkan adayından DEM Parti açıklaması: Onlarla görüştük, bize verecekler

AK Parti Ankara Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran, katıldığı televizyon programında DEM Parti ile ilgili sorulan soruya "Biz görüştük onlarla, sandığa gitmeyecekler, bize verecekler” dedi.

AK Parti Ankara Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran, KON TV'de yayınlanan bir programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Programın yayından önceki hazırlık sürecinde çekilen görüntülerde, Buran'ın programın sunucusuyla soruları önceden konuştuğu ve DEM Parti ile işbirliği konusunun gündeme geldiği ortaya çıktı.

Görüntülerde, sunucunun "Kürtçü DEM Parti ile işbirliği sorusuna bu konuya girelim mi?" şeklindeki sorusuna Buran'ın "O konuya girmeyelim. Gerek yok. Biz görüştük onlarla. Bize verecekler" şeklinde cevap verdiği duyuluyor. Bu açıklama, programın canlı yayınında da gündeme geldi. Buran, sunucunun işbirliği ile ilgili sorusuna, "O konuya girmeyelim, gerek yok. Biz görüştük onlarla, sandığa gitmeyecekler, bize verecekler" diyerek cevap verdi.

Buran'ın bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı buldu ve çeşitli tartışmalara yol açtı.

YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir